دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه قطاب یزد |
 |
طرز تهيه
روغن و پودرشكر را با همزن برقي مخلوط كرده تا كرمرنگ شود، سپس زردههاي تخممرغ را اضافه كرده با همزن برقي مخلوط ميكنيم آنگاه پودر هل را با ماست و بيكينگ پودر به مخلوطمان ميافزاييم، سپس آرد را كمكم به مواد اضافه كنيد تا خمير به دست نچسبد.
خمير را به قطر سه ميليمتر روي سطح آرد پاشيده شده پهن كنيد.
و با قالب گرد، آن را قالب بزنيد سپس وسط خمير را برشزده با يك قاشق چايخوري موادمياني را داخل قطاب قرار دهيد به گونهاي كه اين مواد به اطراف خمير ماليده نشود،دو لبه خمير را به هم چسبانيده و لبههاي خمير را به داخل برگردانيد تا به شكل كنگره درآيد.
بعد از تغييررنگ دادن آن به قهوهاي روشن، از روغن خارج كرده و بعد از 10 دقيقه قطابها را در يك ظرف پودر شكر قرار ميدهيم تا پودرشكر به دو سطح قطاب آغشته شود.
مواد لازم ميانی
پودر گردو 100 گرم
پودر شكر 200 گرم
دارچين يك قاشق چايخوري
گلاب دو تا سه قاشق سوپخوري
طرز تهيه مواد میانی
ابتدا در ظرفي پودر گردو، پودر شكر و دارچين را مخلوط كرده، اگر بخواهيم خميرمانند شود، دو تا قاشق گلاب هم اضافه ميكنيم.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|